Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

News

2016.10.28 | Lecture/talk

Folkeuniversitetets festival NORDISKE NäTTER

Fire forskere fra Afdelingen for Medievidenskab og Journalistik er på programmet til Folkeuniversitetets festival NORDISKE NäTTER

2016.10.28 | Lecture/talk

Skam

Ph.d.-studerende i medievidenskab, Lynge Stegger Gemzøe, vil sammen med postdoktor i film- og fjernsynsvitenskap, Høgskolen i Lillehammer fortælle om den norske successerie SKAM, som i Politiken tidligere i år blev omtalt som ”Verdens bedste ungdomsserie”.

2016.10.28 | Lecture/talk

November, november, november

Lektor i medievidenskab, Jakob Isak Nielsen giver et indblik i de nordiske tv-seriers internationale succeshistorie med særlig fokus på de danske serier.

2016.10.28 | Lecture/talk

Gabold og dramaerne

Under ledelse af DR’s Mikkel Frey Damgaard vil Jakob Isak Nielsen, lektor i medievidenskab ved Aarhus Universitet sammen med Ingolf Gabold, DR’s dramachef fra 1999-2012 sætte fokus på de danske dramaserier og nordisk tv’s guldalder.

2016.10.28 | Lecture/talk

Nordic Noir

Anne Marit Waade, lektor i medievidenskab ved Aarhus Universitet vil i forbindelse med Folkeuniversitetets festival NORDISKE NäTTER fortælle om, hvorfor de nordiske lande brillerer inden for de mørke genrer i litteraturen og på tv.